Kalite


En kaliteli hammaddelerle üretim yapmak, en sağlıklı koruma

ve saklama koşullarıyla tabağınıza ulaştırmak ilkemizdir.


Üretimimizi, Türk AK onaylı ISO 9001:2015 ve ISO 22000:2005 Kalite Yönetim Belgeleri olan Sincan Organize Sanayi Bölgesi ve Ataşehir’deki üretim merkezlerinde, gıda mühendislerimizin kontrolünde, hijyenik şartlarda yapmaktayız. İşletmelere yapılan günlük dağıtımla, sürekli taze, kaliteli ve standart sunum gerçekleştirmekteyiz.

 

 

 

 

Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası

  

 

- Çalışanlarımızı güvenilir ve kaliteli gıda üretimi konusunda, üretimde hijyen ve sanitasyon konusunda eğitmeyi,

- Ürün ya da hizmet gerçekleştirme sırasında ortaya çıkacak tehlikelerden korunmak için önleyici bir yaklaşımı benimseyerek, 
ve ilgili tarafların sağlığını ve güvenliğini sağlayacak çalışma koşullarını ve tedbirlerini almayı,

- Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim sistemlerinin uygulanmasının neler kazandıracağı bilincini firmada 
oluşturarak, sistem uygulamalarının sürekliliğini sağlamayı,

- Çevreye duyarlı bir yaklaşım belirleyerek, kirliliği kaynağında önleyerek, doğal kaynakların verimli kullanılmasını sağlamayı,

- Müşteri beklentilerini göz önüne alarak istenilen şartlarda üretim gerçekleştirmeyi ve müşteri memnuniyetine 
yönelik çalışmalarla sektöründe lider olmayı,  
- Sürekli gelişerek ve iyileşerek güvenilir ve kaliteli gıda üretiminde ilgili yasal şartlara uymayı garanti altına almıştır.


 

X
X