Kalite


En kaliteli hammaddelerle üretim yapmak, en sağlıklı koruma

ve saklama koşullarıyla tabağınıza ulaştırmak ilkemizdir.


Üretimimizi, TÜRKAK onaylı ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000: 2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgeleri olan Sincan Organize Sanayi Bölgesi ve Ataşehir’deki üretim merkezlerinde, gıda mühendislerimizin kontrolünde, hijyenik şartlarda yapmaktayız. İşletmelere yapılan günlük dağıtımla, sürekli taze, kaliteli ve standart sunum gerçekleştirmekteyiz.

 

 

 

 

Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası

  

 

BUGÜN GIDA ve TURİZM İŞLETMELERİ YATIRIM A.Ş. üst yönetimi; kaliteli ve güvenilir üretim gerçekleştirerek müşteri memnuniyetinin sürekliliğini temel ilke olarak benimsemiştir. Bu ilke doğrultusunda; konularında uzman üretim ve hizmet kadrosu ile gıda güvenliğini sürekli kılacak bir yaklaşım ile sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ürünler üretmeyi, gerek ürün kalitesi gerek hizmet kalitesi olarak sektöründe saygın bir firma olmayı kendisine amaç edinmiştir.

Yürürlükteki birincil ve ikincil şartlar doğrultusunda kaliteli, güvenilir, müşteri şartlarını karşılayan ürünler üretmeyi; entegre yönetim sistemini sürekli iyileştirerek hedeflerimiz doğrultusunda tüm çalışanların, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarını benimsemeleri ve etkin bir şekilde uygulamaları kalite ve gıda güvenliği politikamızdır. 

Bu amaçla BUGÜN GIDA üst yönetimi;

• Çalışanlarımızı güvenilir ve kaliteli gıda üretimi, üretimde hijyen ve sanitasyon  konularında eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları ile farkındalığı artırmayı,

• Ürün ya da hizmet gerçekleştirme sırasında ortaya çıkacak tehlikelerden korunmak için önleyici bir yaklaşımı benimsemek ve ilgili tarafların sağlığını ve güvenliğini sağlayacak çalışma koşullarını ve tedbirlerini almayı,

• Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim sistemlerinin uygulanmasının neler kazandıracağı bilincini firmada oluşturmak ve sistem uygulamalarının sürekliliğini sağlamayı,

• Çevreye duyarlı bir yaklaşım belirleyerek, kirliliği kaynağında önleyerek, doğal kaynakların verimli kullanılmasını sağlamayı,

• Müşteri beklentilerini göz önüne alarak istenilen şartlarda üretim gerçekleştirmeyi ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarla sektöründe lider olmayı,

• Sürekli gelişerek ve iyileşerek güvenilir ve kaliteli gıda üretiminde ilgili yasal şartlara uymayı garanti altına almıştır.

 



 

X
X